Anonim
Image Teksaso „Murray Legge“ baseino namas vengia medžių kamienų ir juos įtraukia

„Murray Legge Architecture“ suformavo šio baseino pusės paviljono stogą, kad būtų galima naršyti aplink sukiojamus ąžuolų kamienus Rytų Teksaso vietoje.

Image

„La Grange“ paviljonas buvo sukurtas kaip kraštovaizdžio intervencijos į šlaito namą su vaizdais į pietinės JAV valstijos mišką ir dirbamąją žemę dalis. Konstrukcija atspindi lauko poilsio zoną ir atskiras, žemesnes valgomojo ir virtuvės erdves, apimančias abi horizontalias plokštumas.

Image

Užuot susmulkinę aikštelės nukirstus medžių kamienus, „Murray Legge Architecture“ sutvarkė kambarius be sienų, kad būtų išvengta jų pagrindų, ir sukūrė skylutes mediniame baldakime, kad šakos galėtų praeiti.

Image

„Į sparnus panašus stogas yra tamsios spalvos, kad atrodytų tarsi plūduriuojantis griovelyje - susimaišo su tamsiais medžių kamienais, kurie supa“, - teigė įmonė, kuri turi biurus Niujorke ir Austine. .

Image

Trys stačiakampiai stulpeliai - vienas, kuriame yra židinys - prilaiko stogą, kartu su daugybe plonesnių stulpų aplink perimetrą. Didesnės atramos yra plakiruotos kalkakmeniu, atitinkančios atraminę sieną, pastatytą taip, kad valgomojo zona ir aplinkinė terasa šiek tiek nusėstų į žemę.

Image

Projektas taip pat apėmė begalybės baseino, kuris yra šlaito krašte, statybą. Jos šonai suprojektuoti taip, kad vanduo tekėtų iki pat akmens grindinio priešais paviljoną, ir švelniai kaskaduotųsi per galą, nukreiptą į vaizdą.

Image

„Nulinio krašto baseinas atspindi medžius ir dangų, sujungdamas jį su kraštovaizdžiu“, - teigė studija.

Image